Това коментира лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов пред журналисти в

...
 Това коментира лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов пред журналисти в
Коментари Харесай

Лидерът на ГЕРБ: Кирил Петков и Асен Василев ”си късат ризите” да защитят „Лукойл”

 Това разяснява водачът на ГЕРБ Бойко Борисов пред публицисти в Бургас.

 

По енергийната тематика, той още веднъж акцентира, че би трябвало да има 100% диверсификация от „ Газпром ”. „ Има доста способи за това и ги апелирам да не се връщат към „ Газпром ”, сподели Борисов. Той упрекна служебния министър председател Гълъб Донев, че се пробва да убеди хората, че „ Газпром ” е извънреден значим и няма друго решение.

 

Кирил Петков и Асен Василев пък „ си късат ризите ” да защитят „ Лукойл ”.

„ Това била единствената точка, от кое място ще влезе нефт. В момента корабите са на „ Литаско ”. Както „ Литаско ” вкарва нефт, по този начин може и БЕХ. Да работи на ишлеме и да получаваме с 1,2 лв. по-евтини бензин и нафта. Ако те не го създадат, незабавно променяме закона, слагаме 1 лев мито на литър и всяка бензиностанция ще връща по 1 лев на всеки за всеки литър ”, сподели Борисов, представен от НТВ.

 

„ Третото решение ще си го запазим, когато дойдем да управляваме ”, сподели водачът на ГЕРБ. „ Задава се финансов апокалипсис, на който пазарите ще ни ударят крепък пестник. Бързо би трябвало да се режат разноски, да се постъпи държавнически, тъй като процедурата за свръхдефицит, ще се задейства " ы сподели още Борисов.

 

Партийната конструкция на ГЕРБ в Бургас се отхвърля от предизобрни концерти и мероприятия, а парите ще бъдат дарени за подкрепяне на фамилията и децата на Атанас Градев - един от двамата служители на реда, починали в гонката с рейса с мигранти.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР